LUNS
|
MARTES
|
MÉRCORES
|
XOVES
|
VENRES
|
|
|
|
|
1
Lentellas
Patacas fritas con Hamburguesas
|
Buñuelos
|
|
5
Entremés variado
Espaguete con bonito
|
Melocotón en almíbar
|
6
Sopa de estreliñas.
Paella
|
Osos de santo
|
7
Sopa de cocido
Arroz con ovo
|
Rosquillas
|
8
Sopa de choiva
Carne asada con patacas fritas
|
Filloas
|
|
|
|
14
Sopa de choiva
Guiso de peixe
Flan
|
|
15
Entremeses variados
Patacas fritas con polo asado
|
Membrelo e queixo
|
18
Sopa de puerros
Espaguete con carne
|
Piña en xarope
|
19
Sopa de estreliñas
Tortilla de patacas
|
Froita
|
20
Sopa de calabacín
Guiso de macarrón
|
Queixo con galletas
|
21
Arroz tres delicias
Polo asado con
patacas asadas
|
Bizcoito
|
22
Potaxe
Arroz con ovo
Iogur
|
|
25
Sopa
Macarrón con carne
Flan
|
|
26
Caldo galego
Fideuá con marisco
|
Froita
|
27
Sopa de calabacín
Tortilla de pataca con ensalada
|
Iogourt
|
28
Lentellas
Peixe ó forno
|
Arroz con leite
|
|