LUNS
|
MARTES
|
MÉRCORES
|
XOVES
|
VENRES
|
|
|
|
5
Entremeses variados
Arroz con
carne
Bizcoito |
6
Potaxe
Tortilla con ensalada
|
10
Sopa de verduras
Guiso de patacas con polo
|
Doces
|
11
Lentellas con verduras
Fideuá con pescado
|
Melocotón en xarope
|
12
Sopa
Guiso de macarrón
Piña
|
|
13
Croquetas, xamón e
salchichas
Tortilla de patacas
|
Flan
|
14
Fabada
Filetes de merluza con Ensalada
|
Arroz
con leite
|
17
Potaxe
S. xacobos con patacas
fritidas
|
Iogourt
|
18
Entremeses variados
Empanada con ensalada
|
Laranxa
|
19
Sopa de choiva
Empanadillas
con patacas fritidas
|
Arroz con leite
|
20
Lentellas
Tortilla francesa con xamón
e ensalada
|
Macedonia
|
21
Menestra de verduras
Empanadillas de bonito con
ensalada
|
Galletas con crema
|
Fabada con mexillóns e gambas
Melocotón en xarope
|
Sopa de estreliñas
Filetes de merluza con Ensalada
Arroz con leite |
Puré de verduras
Tortilla de pataca con leituga
Iogourt
|
Entremeses variados
Guiso de arroz
Piña en xarope |
Sopa de cabacín
Spaguetes con bonito e salsa de tomate
Queixo con galletas
|
|
31
Sopa
Macarrón con carne
Foita
( menú do luns)
|
|
|
|
|