jueves, 1 de marzo de 2012


MENÚ ESCOLAR.  MARZO 
      
 LUNS
 MARTES
 MÉRCORES
 XOVES
 VENRES









 1.Sopa de verduras.
S: Xacobos con patacas fritidas.
 Natillas.


2.Potaxe.
Tortilla francesa e ensalada.
Iogurt.
 5. Calgo galego.
     Guiso de polo.
     Froita.
 6. Entremeses variados.
Spaguetis con atún.
 Froita.

 7.Friames.
Paella.
Membrelo con queixo.
 8.sopa.
Carne asada con patacas fritidas.
Leite fritido.
 9. Sopa de verduras.
Empanadillas con ensalada e patacas fritidas.
Natillas.
12.Entremeses    variados. 
     Albóndigas con arroz en salsa de tomate.
Froita.

13.Caldo galego.
 Guiso de carne con patacas.
Rosquillas.
 14. Sopa de verduras.
Fideuá  con peixe.
Piña.

 15.Lentellas.
Filete de merluza con patacas.
Arroz con leite.
16.Sopa de fideos.
Tortilla de pataca con tomate.
Froita.
19.Sopa.
Chipiróns con patacas .
 Froita.
 20.Potaxe.
Guiso de macarróns con carne.
 Palmeriñas.

 21.Sopa.
carne asada con patacas fritidas.
membrelo con queixo.

 22.Croquetas /salchichas.
 Paella.
 Melocotón.
23. Sopa de estreliñas.
Empanadillas con patacas .
Iogurt.

26.  Sopa.
 Polo asado con patacas fritidas e leituga.
 Mazá.
 27.Sopa.
 Empanada con ensalada e patacas fritidas.
Melocotón.
 28.Sopa de verduras.
 Spaguetis con carne picada.
Iogurt.
29.Sopa de fideo.
Peixe ó forno con patacas.
Doces. 
30. Sopa de verduras.
Tortilla francesa e ensalada.
 Biscoito.