LUNS
|
MARTES
|
MÉRCORES
|
XOVES
|
VENRES
|
|
|
|
1.Sopa de verduras.
S: Xacobos con patacas fritidas.
Natillas.
|
2.Potaxe.
Tortilla francesa e ensalada.
Iogurt.
|
5. Calgo galego.
Guiso de polo.
Froita.
|
6. Entremeses variados.
Spaguetis con atún.
Froita.
|
7.Friames.
Paella.
Membrelo con queixo.
|
8.sopa.
Carne asada con patacas fritidas.
Leite fritido.
|
9. Sopa de verduras.
Empanadillas con ensalada e patacas fritidas.
Natillas.
|
12.Entremeses variados.
Albóndigas con arroz en salsa de tomate.
Froita.
|
13.Caldo galego.
Guiso de carne con patacas.
Rosquillas.
|
14. Sopa de verduras.
Fideuá con peixe.
Piña.
|
15.Lentellas.
Filete de merluza con patacas.
Arroz con leite.
|
16.Sopa de fideos.
Tortilla de pataca con tomate.
Froita.
|
19.Sopa.
Chipiróns con patacas .
Froita.
|
20.Potaxe.
Guiso de macarróns con carne.
Palmeriñas.
|
21.Sopa.
carne asada con patacas fritidas.
membrelo con queixo.
|
22.Croquetas /salchichas.
Paella.
Melocotón.
|
23. Sopa de estreliñas.
Empanadillas con patacas .
Iogurt.
|
26. Sopa.
Polo asado con patacas fritidas e leituga.
Mazá.
|
27.Sopa.
Empanada con ensalada e patacas fritidas.
Melocotón.
|
28.Sopa de verduras.
Spaguetis con carne picada.
Iogurt.
|
29.Sopa de fideo.
Peixe ó forno con patacas.
Doces.
|
30. Sopa de verduras.
Tortilla francesa e ensalada.
Biscoito.
|