domingo, 31 de marzo de 2013






MENÚ ABRIL 2013
Luns
Martes
Mércores
Xoves
Venres
1
PASCUA
2
Sopa
Paella
Iogourt

3
Lentellas
Tortilla de pataca con ensalada
Bizcoito

4
Entremeses  variados
Espaguete con bonito
Melocotón en xarope
5
Sopa de estreliñas.
Peixe ó forno con patacas asadas e garnición
Piña

8
Sopa de cocido
Arroz con ovo
Froita

9
Potaxe de garabanzos
Polo asado con patacas asadas
Fritos de leite
10
Sopa de calabacín
Macarrón con carne
Queixo con galletas
11
Lentellas
Tortilla de pataca con ensalada
Roscas
12
Sopa de estreliñas.
Salchichas con pasta
Froita
15
Sopa de verduras
Carne asada con patacas asadas
Membrelo con queixo
16
Sopa de  choiva
Guiso de peixe
Flan


17
Sopa de puerros
Espaguete con carne
Piña en xarope
18
Croquetas, xamón e
Ovo picado
Tortilla de patacas
Macedonia
19
Sopa
Empanada con ensalada
Queixo con galletas
22
Potaxe
S. xacobos con arroz
Bizcoito
23
Entremeses
Paella
Iogourt
23
Sopa de choiva
Patacas fritas con tortilla francesa
Arroz con leite
24
Sopa
Empanadillas de carne con patacas fritas
Macedonia
26
Menestra de verduras
Albóndigas con arroz
Queixo con membrelo
29
Sopa
Hamburgusas con patacas fritas
Tarta
30
Caldo galego
Fideuá  con marisco
Froita